Phishing filter in en uit schakelen

In Microsoft , Internet Explorer 7


Internet Explorer 7 biedt dynamische beveiliging en bescherming zodat u veilig kunt surfen. De meeste gebruikers zijn zich er niet van bewust dat veel persoonlijke, traceerbare gegevens tijdens het surfen met één muisklik worden verzonden en vinden het moeilijk om nepsites van betrouwbare sites te onderscheiden.


Een techniek die op veel schadelijke websites wordt gebruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen, is phishing.
Online doet iemand zich voor als legitieme persoon of organisatie, met het doel gevoelige informatie (creditcardgegevens, sofi-nummer) te ontfutselen.

Middels phishing en andere schadelijke activiteiten wordt gretig gebruikgemaakt van het gebrek aan communicatie en beperkte uitwisseling van informatie.
Het nieuwe Phishingfilter in Internet Explorer 7 maakt gebruik van een onlineservice die meerdere malen per uur wordt bijgewerkt met informatie over frauduleuze websites.

Deze informatie wordt actief benut om u te waarschuwen en te beschermen tijdens het surfen. Het Phishingfilter wordt standaard ingeschakeld als u Internet Explorer 7 voor het eerst gebruikt.

De opties van het Phishingfilter (in- en uitschakelen, een verdachte site melden bij Microsoft en meer) vindt u onder Phishingfilter in het menu Extra op de werkbalk rechtsboven.

RSS Twitter e-mail